Webáruház

K18 Damage Shield Conditioner 930ml


Cikkszám: 36497

Egységár: 36,45 Ft/ml

33.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az új K18 Hajkondicionáló tápláló formuláját úgy fejlesztették ki, hogy a haj első védelmet nyújtson a napi károsodásokkal szemben, védje a káros környezeti és hajformázó tényezőket. A  K18 Damage Shield sampon (korábban PEPTIDE PREP™ pH-fenntartó sampon) utáni nem maszkos napokon való használatra készült .

 

A K18 jellegzetes peptidjét tartalmazó Damage Shield védőkondicionáló klinikailag bizonyítottan védelmet nyújt az UV-sugarak, a mechanikai formázás és a környezeti agresszorok okozta károsodások ellen akár három napig.

 

További előnyök:

  • Védelmet nyújt a sérülések ellen:  három napig véd az UV-sugárzástól, a környezeti agresszoroktól és a mindennapi hajviselettől.
  • Fenntartja a haj egészségét: Megerősíti a haj külső lipidgátjait, hogy rugalmasabb legyen, ellenáll a károsodásoknak, és pótolja a mosás során elvesztett fehérjét.
  • Megakadályozza a szín fakulását, miközben fokozza a fényét:  a pH-optimalizált formula minimalizálja a kutikula túlzott duzzadását mosás közben, és véd az oxidatív károsodástól, amely felgyorsíthatja a színvesztést és a fénytelenséget
  • Lágyítja, kisimítja és kibontja:  filmképző szilikonok vagy viaszok nélkül, amelyek idővel felhalmozódhatnak, elnehezítve a hajat

Az összetevők a következők:

  • A biotechnológiával előállított poliszacharid biomimetikus pajzsként védi a hajat a szennyeződéstől és a környezeti agresszoroktól.
  • Erősítő Ceramide Blend lezárja a kutikulát, hogy megvédje a további károsodásoktól.
  • A K18PEPTIDETM pótolja a mosás során elvesztett fehérjét, miközben a kutikula még mindig duzzadt, hogy megerősítse a haj egészségét és erejét.
  • Az E-vitamin  az oxidatív károsodás ellen hat, amely elhalványíthatja a színt és törést okozhat.

Használata:

1. Vigyen fel kis mennyiségű DAMAGE SHIELD védőkondicionálót a hajhossz közepétől a végekig.

2.Alaposan öblítse le.

3. A megfelelő eredmény érdekében használja a DAMAGE SHIELD samponnal végzett samponozás után.

Ingredients: Water (Aqua) (Eau), Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Propanediol, Isopentyldiol, Behentrimonium Chloride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, sh-Oligopeptide-78, Alteromonas Ferment Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phospholipids, Jojoba Esters, Calcium Gluconate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceramide NP, Phytosteryl/ Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Polyquaternium-16, Stearalkonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Hydroxycitronellal.

Hasonló termékek