Webáruház

Color Wow Dream Cocktail Carb-Infused 200ml


Cikkszám: 36550

Egységár: 62,50 Ft/ml

12.500 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Festés vagy színezés okozta sérülések kezelésére.

A probléma

A színkezelések lebontják a fehérjéket a hajban, ezáltal a haj veszít a tömegéből, valamint vékonyabbá, lelapultabbá, erőtlenné és élettelenné válik.

A megoldás

A Carb Cocktail egy szénhidrát alapú 3D "rosthálózatot" köt össze a hajfelszínnel, és azonnal megerősíti a vékonyszálú, lelapuló tincseket.

Ez az úttörő koktél pótolja az elvesztett fehérjéket, és testet kölcsönöz a hajnak azáltal, hogy minden szálat egy láthatatlan, rugalmas mikroszálas "hálóba" burkol, mely egy szénalapú komplexből (cellulóz, keményítő és zabkorpa) áll. Ez nem egy hajformázó gél vagy hajtő-emelő: ez egy bionikus tonik, mely dúsabb és teltebb megjelenésűvé teszi a hajat.

 

A Color Wow Carb Cocktail bionikus tonikjának alkalmazása

Enyhén szárítsa meg haját egy törülközővel. Vigyen fel egy érme nagyságú mennyiséget. A hő, például a hajszárító használatával aktiválja a folyamatot.

Ingredients: Aqua (Water, Eau) – Glycerin - Polyquaternium-4 – Panthenol - Polyquaternium-11 - Peg-12 Dimethicone - Silicone Quaternium-18 - Dmdm Hydantoin - Ppg-26-Buteth-26 - Peg-40 Hydrogenated Castor Oil - Trideceth-6 - Corn Starch Modified - Fragrance (Parfum) - Hydrolyzed Quinoa – Phenoxyethanol - Disodium EDTA - Trideceth-12 - Hydrolyzed Keratin - Butylene Glycol - Iodopropynl Butylcarbamate - Caprylyl Glycol - Beta Glucan (Oat) - 1,2-Hexanedoil, Benzyl – Alcohol - Sodium Benzoate Potassium Sorbate - Citric Acid - Hexyl Cinnamal

Hasonló termékek