Webáruház

CRYSTAL NAILS SENS PRECISION BŐRVÁGÓ OLLÓ


Cikkszám: 36629

9.945 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A részletekre való legnagyobb odafigyeléssel megalkotott "Precision" ollónk minden eddiginél pontosabb vágást tesz lehetővé. Fecskefarkú kialakításának és a hegyes pontban végződő éleknek köszönhetően a legapróbb bőrdarabokat is biztonságosan el lehet vele távolítani. Kiváló minőségű, japán rozsdamentes acélból készült, kézzel élezett, ezekkel garantálva a hosszú élettartamot és az egyenletes vágást. Az ergonomikus, ovális fogantyúkialakítás kényelmet és könnyű irányíthatóságot biztosít a finom vágómozdulatokhoz.

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  • A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  • Törölje szárazra az eszközt.
  • Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  • Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  • Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Hasonló termékek