Webáruház

CRYSTAL NAILS KARBID NAGY KÚP CSISZOLÓFEJ - KÖZÉPERŐS


Cikkszám: 33768

5.445 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Közepesen erős, kúp formájú csiszolófej. Egyenes oldalú sima felület kialakítására alkalmas marófej. Mivel szűkül, és az orra kerekített, a bőr mentén megfelelően vezethető. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Alkalmazható műköröm (mindhárom anyagcsoport) és modern géllakk köröm töltésekor is. A fej hűtése kiváló, megfelelő használat mellett nem melegszik fel.

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  1. A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  2. Törölje szárazra az eszközt.
  3. Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  4. Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  5. Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Figyelem! Csiszológépek kéziegységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kéziegység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza. A csiszológépek helyes tisztítását megtalálja a géphez átadott használati útmutatóban.

 

Hasonló termékek