Webáruház

CN LIFT-UP MANIKŰRFEJ 4. - SAFETY


Cikkszám: 34029

5.225 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Különleges kialakítású, szemcsézet nélküli manikűrfej a letapadt kutikula felemeléséhez és a zseb megnyitásához.
Rendkívül biztonságos, megfelelő szögben tartva nem csiszol bele a körömlemezbe, hiszen nincsen szemcsézete. Bizonyos esetekben nem szükséges semmilyen bőrfeltoló, vagy narancsfapálca használata a kutikula emelésére. Minden típusú bőrhöz használható, de az erőteljes, hosszan letapadó kutikulát előzetesen érdemes megnyitni.
Lekerekített feje biztonságos használatot tesz lehetővé, kezdőknek is javasolt választás. Gyorsan, hatékonyan és sérülésmentesen lehet vele dolgozni, gyönyörűen előkészíti a zsebet a manikűr további lépéseihez.
Oda-vissza irányban hatékony, így oldalnak megfelelően váltsuk a forgásirányt! Mivel nincs szemcsézete, nem tud elkopni, így minden fejnél tartósabb.

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  1. A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  2. Törölje szárazra az eszközt.
  3. Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  4. Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  5. Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Figyelem! Csiszológépek kézi egységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kézi egység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza. A csiszológépek helyes tisztítását megtalálja a géphez átadott használati útmutatóban.

Hasonló termékek