Webáruház

Kevin Murphy Blow Dry Ever Thicken 150ml


Cikkszám: 35933

Egységár: 92,67 Ft/ml

13.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Szárítási formát megőrző, vastagító spray 
A hajszárító hőjére aktiválódó, könnyed spray, ami selymesen puha, szöszmentes, vastagabb, teltebb érzetű szárítási eredményt biztosít.
A hő hatására aktiválódó hosszú láncú polimerek tartós védelmi hálózatot képezzenek a hajon. Hidrofób pajzsot hozva létre, amely hozzájárul a haj állapotának megóvásához. Ez a technológia a bőrápolásból származik, és lehetővé teszi a termék számára, hogy könnyű maradjon anélkül, hogy veszélyeztetné hatékonyságát. Az eredmény egy szöszmentes, selymes, sima textúra, anélkül, hogy a hajban maradék maradna.
 

Jellemzők:

  • Súlytalan volumen növelő
  • Nem-aeroszolos
  • Anti-Frizz
  • Nedvességálló
  • Segít a forma megtartásában
  • Szulfátmentes
  • Parabén mentes
  • Cruelty Free

 

Fő összetevők: 


Polimerek: Hőre aktiválódó polimerek, melyek felépülnek a hajon és megtartják a haj tömegét, formáját.

Fakéreg keverék: Magas antioxidáns tartalma mellett a kék ciprus, a fehér ciprus és a citrom-aspen ugyanúgy viselkedik, mint az AHA (alfa-hidroxi-savak). Kondicionálják a hajat és a fejbőrt. A vízben oldódó fitósavak rugalmasságot teremtenek - ezáltal meghosszabbítja a styling élettartamát.

Használata:

A törölköző nedves hajat tincsekre leválasztva, szekciónként, permetezzük be bőségesen, majd szárítsuk meg. A beszárítás puha, szöszmentes és hosszan tartó lesz. A hatás fokozásához használhat meleg eszközöket is. 
Minden hajtípusra és formához!

Összetevők:

Víz (Aqua) (Eau), Dipropilénglikol, Poliszilikon-29, Izopentildiol, Panthenol, Gossypium Herbaceum (pamut) kivonat*, Pisum Sativum (borsó) csírakivonat, glicerin*, glikolsav, kvaterde-szilíkon 6, Trideceth-12, poliszorbát 20, tetranátrium-glutamát-diacetát, BHT, fenoxi-etanol, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, leuconostoc/retekgyökér-fermentszűrő, citromsav, nátrium-hidroxid, illatanyag (parfum, metil-alfa-metil-hidroxi-, linóciál), Limonene

Hasonló termékek