Webáruház

Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray 295ml


Cikkszám: 36299

Egységár: 36,61 Ft/ml

10.800 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Vegye kézbe frizuráját, és adjon neki fényt, lazaságot és tartós könnyedséget. Gyorsan száradó hajlakk Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray a maximális és tartós rögzítés érdekében természetes megjelenést, rugalmasságot, könnyedséget és maximális fényt kölcsönöz a hajnak. Az egyedülálló összetétel hidrolizált keratint és selymet tartalmaz, amelyek rugalmas rögzítést biztosítanak a frizurának, anélkül, hogy ragasztanák vagy töredeznék a haját, védik a haj színét a fakulástól, erősítik a törékeny hajat és kisimítják annak felületét. Ugyanakkor hidratált, rugalmas és feszes hajat tartanak, maximális fényességgel. A hajlakk szuper gyorsan száradó formulája és könnyű textúrája nem hagy maradékot a hajban, nem terheli meg és nem ragad, védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen, védi a haj színét, nem szárítja ki, telítettséget, volument és ragyogást kölcsönöz a hajnak. Alkalmas minden típusú hajra, nőknek és férfiaknak.

Hidrolizált keratin: erősíti a törékeny és gyenge hajat.

Hidrolizált selyem: kisimítja a haj felületét.

Tulajdonságok:

  • Gyorsan száradó lakk maximális rögzítéssel,
  • erősíti a törékeny és gyenge hajat,
  • védi a festett hajat és megakadályozza a szín elhalványulását,
  • védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen,
  • a hajat rugalmasan és könnyen tartja,
  • erősen, hidratáltan és feszesen tartja a hajat,
  • nem terheli vagy ragasztja a hajat,
  • könnyedséget, teltséget és ragyogó fényt ad a hajnak,
  • alkalmas minden típusú hajra.

Használata:

Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray hajlakkot először alaposan rázza fel, majd permetezze száraz hajra, körülbelül 30 cm távolságból, és rögzítse a frizurát. A sprayt hajkefére, fésűre vagy fogkefére is permetezheti, így pontos és precíz alkalmazást érhet el, különösen rövidebb haj esetén.

Ingredients:

Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Aqua/Water, Dimethyl Ether, Isobutylene/Ethylmaleimide/Hydroxyethylmaleimide Copolymer, Fragrance/Parfum, Propylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Hydrolyzed Keratin, Potassium Sorbate, Potassium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Hasonló termékek